Társadalmi szerepvállalásunk

Társadalmi szerepvállalásunk

Értékeket teremtünk

Hetven évre visszatekintő múltunk nemcsak magas nívójú munkára, de a társadalom felé történő egyfajta “törlesztésre” is kötelez minket. Cégünk meghatározó gazdasági és iparági szerepéből adódóan felelősek vagyunk szűkebb és tágabb környezetünkért és ezt cégkultúránk részévé tettük. Környezettudatos működésünk első lépéseként megszereztük az ISO 14001-et, és ennek jegyében állítottuk üzembe környezetkímélő elektromos meghajtású targoncáinkat is.

Hisszük, hogy társadalmi felelősségvállalásunkkal értéket teremtünk. Ezért olyan kezdeményezéseket is felkarolunk, amelyek nemcsak természeti és társadalami környezetünk jólétét szolgálják, hanem fejlesztési célkitűzéseinket, hosszútávú versenyképességünket is. A sport támogatása kiemelt figyelmet élvez nálunk, így a cégcsoport nyugdíjasaiból alakult Garzon Baráti Kör rendezvényeit rendszeresen szponzoráljuk. 

Büszkék vagyunk Védett Műhely elnevezésű kezdeményezésünkre, amelynek célja, hogy a megváltozott munkaképességű kollégáinkat védett környezetben foglalkoztassuk. A hétköznapi értelemben vett “munkaviszonynál” azonban jóval többet szeretnénk ezzel, hiszen küldetésünknek tekintjük, hogy munkavállalóinkat a téma iránt érzékennyé, elfogadóbbá tegyük, valamint, hogy hidat építsünk az ép és a megváltozott munkaképességű emberek közé.

Értékeket teremtünk
A projekt a Széchenyi program keretei közt valósult meg.