Rólunk

Rólunk

Garzon Bútor = A térben otthon vagyunk!

Évente 20.000 m2-nél is több irodai és közösségi tér belsőépítészeti projekt sikeres megvalósításával vívtuk ki piacvezető szerepünket. A legnagyobb és a legkisebb volumenű munkát is ugyanazzal a szakértelemmel és gondossággal végezzük. Partnereink nagyra értékelik az

 • ügyfélközpontú gondolkodásunkat,
 • sokoldalúságunkat
 • professzionális kivitelezési megoldásainkat.

Termékeink és szolgáltatásaink azon partnereinknél aratnak sikert, akik számára fontos, hogy fenntartható, esztétikus és inspiráló környezetben végezhessék munkájukat. E gondolatnak rendeltük alá

 • kereskedelmi kínálatunkat,
 • belsőépítészeti kivitelező tevékenységünket;
 • cégcsoporton belüli faipari és fémipari gyártói lehetőségeinket.
Miben más a Garzon Bútor Kereskedelmi Kft?

Miben más a Garzon Bútor Kereskedelmi Kft?

Tisztában vagyunk azzal, hogy számos más cég is nyújt hasonló szolgáltatást mint mi. Miben vagyunk mi mégis mások? Sok mindenben! 

 • a cégstruktúránk; 

A nálunk megtalálható kereskedelem, a belsőépítészeti megvalósítás valamint a gyártási lehetőségeink hármasa teljes körű és személyre szabott kiszolgálást tesz lehetővé Partnereink számára, és ez jelentősen megkülönböztet minket versenytársainktól. 

 • erősségünk a változatosság;

Mi nem specializálódtunk egyetlen munkafolyamatra, stílusirányzatra vagy projekttípusra.  Terveztünk és megvalósítottunk már 2 fős irodát és többszáz fős irodakomplexumot is. De számunkra épp ennyire ismerős terep a színházi belsőépítészet és a kastély- és múzeum rekonstrukciók világa. Mindegy, hogy futballstadionról, szállodáról, európai szintű koncertteremről vagy egészségügyi- netán oktatási intézményről van szó, szívesen vállaljuk ezek magas szintű belsőépítészeti tervezését, kivitelezését. Megrendelőink elnyert bizalmáról nívós referenciáink tanúskodnak.

Miért érdemes minket választani?

 

 • mert alapértéknek tekintjük a megbízhatóságot, a minőségi munkát és azt, hogy értéket teremtsünk;
 • mert a nagy sorozatú, széria jellegű és az egyedi faipari munkákat egyaránt rövid határidővel vállaljuk;
 • mert a fémipari megmunkálás területén is otthon vagyunk;
 • mert kreatív és képzett munkatársaink jóvoltából professzionális belsőépítészeti szolgáltatásokat nyújtunk;

 

 

 

 • mert olyan tereket alkotunk, ahol az esztétikum a funkcionalitással találkozik;
 • mert projektjeinket teljeskörűen menedzseljük;
 • mert mindezt költséghatékonyan tesszük;
 • mert nemcsak beszélünk erről, de budapesti bemutatótermünkben mindezt meg is mutatjuk ügyfeleinknek.

 

 

Szakterületünk az egyedi igényekhez leginkább illeszkedő, trendeket követő megoldások szállítása közületi Megrendelőinknek. Minőség és változatosság kompromisszumok nélkül!

Mit jelent ez számokban?

 • Évente 150-nél is több projektet valósítunk meg;
 • éves szinten 4 milliárd forintot meghaladó árbevételt generálva cégünknek.
 • Bevételünk jelentős része export tevékenységünkből származik mivel Ausztriában, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Nagy-Britanniában, Norvégiában, Németországban, Szerbiában, Szlovákiában és Romániában is jelen vagyunk.

Bár az irodabútor értékesítésben évtizedes tapasztalatunk van, az eltelt időben bővült szortimentünk, így napjainkban több területen végzünk belsőépítészeti fővállalkozói kivitelezést, a munkaterek bútorozását

Közintézmények

Közintézmények

 Szinte nincs is olyan közintézmény, ahol ne a Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. munkája tenné otthonosabbá a tereket (minisztériumok, hivatalok, irodaházak, bíróságok, ügyészségek, bankok, biztosítók, ügyfélterek)

Egészségügyi- valamint szociális intézmények

Egészségügyi- valamint szociális intézmények

Csaknem 100 magyar kórházban és egészségügyi- valamint szociális intézményben tettük élhetővé, esztétikussá a belső tereket.

Felsőoktatási intézmény és iskola

Felsőoktatási intézmény és iskola

Hazánk felsőoktatási intézményei belső tereit alakítottuk ki és rendeztük be. Legyen az több száz fős előadóterem, vagy kisebb létszámú osztályterem, könyvtár, speciális tanterem, labor, a berendezés szakmai hozzáértésünkkel készül.

Szállodák és panziók

Szállodák és panziók

Nemcsak hazánkban, hanem külföldön is igazán szép számú szállodai referenciával rendelkezünk. Számos hotel enteriőrjén dolgoztunk, munkánk nyomán és szakembereink keze által szépültek meg a 3, 4 és 5*-os komplexumok.

Üzletberendezés

Üzletberendezés

A napjainkban divatos shop outfitting területén is jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Neves nemzetközi márkanevű cég hazai és külföldi üzleteinek berendezését terveztük meg és szállítottuk.

A Garzon Bútor Kft. közgazdasági értelemben egy gazdasági társaság. Belülről nézve viszont egy stabil csapat, egy együtt fejlődő, alakuló, a részegységek szoros együttműködésén alapuló organizmus. Tervezők, projektmenedzserek, mérnökök, beszerzési munkatársak, logisztikusok és szerelők dolgoznak azon, hogy a végeredmény a lehető legtökéletesebb legyen. Mindannyian területünk szakértői vagyunk, akik a szó szoros értelmében team munkában tevékenykedünk. Nincsenek “paneleleink”, nincsenek “sablonjaink”, minden munkánk egyedi és mindegyiknél szükséges az a hozzáadott érték, az a know-how, ami sikerre viszi az adott projektet. A tapasztalat, a mérések számunkra elengedhetetlenek. Ezért több száz ergonómiai és szakmába vágó, a sikeres projekt szempontjából releváns szakmai felmérést végzünk évente, és tanácsadással segítjük partnereinket a belsőépítészeti térkialakítási és berendezési igényükkel kapcsolatban. 

Több, mint 10.000 m2 megtervezett és beépített terület.

Megvalósult projektek már több, mint 17 országban.

100+ egészségügyi és szociális intézmény

150+ megvalósult projektek évente.

több évtizedes tapasztalat

2004 óta végezzük bútorozási és belsőépítészeti kivitelezési tevékenységünket. Ezt megelőzően számtalan közintézmény irodáit és munkatereit alakítottuk ki, rendeztük be saját gyártású termékeinkkel.

komplex cégstruktúra

A nálunk megtalálható kereskedelem, a belsőépítészeti megvalósítás valamint a gyártási lehetőségeink hármasa teljes körű és személyre szabott kiszolgálást tesz lehetővé Partnereink számára, és ez jelentősen megkülönböztet minket versenytársainktól.

A projekt a Széchenyi program keretei közt valósult meg.