Mérföldköveink

Mérföldköveink

2004

2004

A Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. megkezdte önálló működését a Garzon Bútor Cégcsoport tagjaként. 

2006

2006

Cégünk elnyerte első olyan nagyértékű megbízását, melynek kivitelezésében konzorcium vezetőként végezte munkáját. A projekt keretében az Esztergomi Hittudományi Főiskola újult meg. 

2008

2008

Több fontos esemény kötődik 2008-hoz: cégünk először külföldön – Romániai leányvállalatunk Architectura & Mobili s.r.l néven megkezdte működését, Kolozsvárott megnyitottuk első külföldi bemutatótermünket, résztvettünk az ugyanitt szervezett CONMOB2008 elnevezésű kiállításon és átléptük a bűvös 3 milliárd forint éves árbevételt. 

2010

2010

Ebben az évben Európa kulturális fővárosa Pécs, ahol 3 kiemelkedő és nagyértékű projektben (Kodály Konferencia és Koncert Központ, Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár, Zsolnay-Negyed) sikerült cégünknek és munkatársainknak igazán embert próbáló teljesítményt nyújtani. 

2012

2012

Nagyot álmodtunk, és megtettük első lépéseinket a a nyugat-európai export piacon. Nagy örömünkre elnyertük a 102 szobás Hotel Planai**** szálloda teljeskörű bútorozási megbízását az Ausztriában lévő Schladmingban.

2014

2014

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ebben az évben az osztrák közbeszerzési piacon nyertük el az Osztrák Posta több száz postahivatalának 3 évre szóló bútorozási tenderjét. 

2019

2019

Ez az év is kiemelkedő jelentőségű életünkben: két nagy volumenű projektet fejeztünk be sikeresen: a Puskás Ferenc Stadion, vagyis a Puskás Aréna belsőépítészeti, bútorozási részfeladatainak teljesítését, és Kaposváron, a Csiky Gergely Színház megújulásában volt jelentős szerepünk. Ennek az évnek a sikereit bővíti még, hogy megszereztük a Védett Műhely akkreditációnkat. 

2020

2020

Budapesti bemutatótermünk és Projektirodánk saját tulajdonú ingatlanba költözött. A Budapest, XIII., Frangepán u. 11. szám alatt egy inspirálóan modern és minden igényt kielégítő dizájn környezetben állunk Partnereink rendelkezésére.

A projekt a Széchenyi program keretei közt valósult meg.