Irodai szolgáltatások

Irodai szolgáltatások

Ami egy irodával kapcsolatban csak felmerülhet, abban mi mind otthon vagyunk. 

Teljeskörű szolgáltatási csomagunkban elérhetőek:

Iroda audit

Az irodai audit egy általános állapotfelmérést és a felhasználási célokhoz igazodó megvalósítási ötletek bemutatását jelenti. Szakértői vagyunk az irodai tereknek, így tanácsainkkal elősegítjük az ergonómiai szempontok érvényesülését, a cégek irodai és közösségi tereinek hatékony átalakulását. A folyamat során megvizsgáljuk a terek leterheltségeit munkaforgalom és zajhatás szempontjából, sőt figyelmünk kitér a szervezeti kultúrára valamint a szervezeti kapcsolódásokra is. Elemezzük a felmérési adatainkat, előkészítjük a tervezést, hatékony megoldási javaslatunkkal elősegítjük az irodai munka hatékonyabbá tételét. Az Iroda-auditunk legfőbb értéke, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek lehetővé teszik a csapat elégedettségét, a vállalat és az egyén teljesítményének és hatékonyságának növelését.

Office research

Irodai szolgáltatási elemünk az iroda audit szolgáltatásunknál némileg összetettebb, komplexebb szolgáltatást jelent. Tapasztalataink szerint Megrendelőink nagy része egy olyan szakértőt keres, aki tanácsot ad az igényei szerint kialakított irodai munkatér létrehozásának folyamatában. Ügyfeleink különböznek, nincs két egyforma megkeresésünk. Igényeiket megismerve megismerkedünk az átalakításra váró térrel, együtt kezelve a munkavállalókat és az általuk végzett folyamatokat egyaránt, hiszen az átépítendő iroda adottságainak felmérésén túl a konkrét tervek kidolgozásáig majd azok megvalósításáig terjed a tér- és a költségoptimalizációt messzemenően szem előtt tartva.

Tervezés és látványtervezés

Ügyfeleink elképzeléseit, igényeit leginkább a tervezéssel és látványtervezéssel van lehetőségünk látványossá tenni, ezért ez a tevékenység az irodai szolgáltatási palettánk kedvelt és fontos eleme.

Kulcsrakész megoldások

Az iroda bútorozási látványtervének megvalósítását végezzük, azaz ez a tevékenységünk értelemszerűen magában foglalja a bútorozást, a megrendelt elemek igény szerinti egyedi vagy nagyszériás legyártását, az elkészített berendezés összeszerelését, a teljes kivitelezési munkálatokat.

Költöztetés és raktározás

Munkánk során sok esetben találkoztunk olyan ügyfélkéréssel, hogy a költöztetés szinte egy megoldhatatlan feladat volt Megrendelőnk számára, mindaddig, ameddig nem ismertük meg ezt az igényét. Gyors és szakszerű költöztetési szolgáltatást kínálunk tapasztalattal rendelkező kollégáinkkal. A felmerülő raktározási igényeket saját logisztikai központunkban problémamentesen tudjuk megoldani.

A projekt a Széchenyi program keretei közt valósult meg.