Hotel projekt

Ötcsillagos kényelem

Mikor lesz a szállóvendégből visszatérő vendég? Akkor, amikor a szálloda az otthon kényelmét a sokcsillagos hotel eleganciájával ötvözi.

Iroda újragondolva

Személyre szabott megoldások

A Covid-19 vírus okozta járvány a maszk és a kézfertőtlenítő mindennapos használatát, de az irodai környezet újrastrukturálását is megköveteli.

previous arrow
next arrow
Slider
TELJESKÖRŰ BELSŐÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOK
IRODAI SZOLGÁLTATÁSOK
PROJEKT MENEDZSMENT
FÉM ÉS FAIPARI GYÁRTÁS
SZERELÉS
LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

VÉDETT MUNKAHELY

Társaságunk kiemelt figyelmet fordít a munkahelyi integrációra. Ennek jegyében a Garzon Novum Kereskedelmi Kft. 2019-ben megszerezte a Védett Foglalkoztatói akkreditációt, amely alapfeltétele a megváltozott munkaképességű dolgozóink foglalkoztatását lehetővé tevő Védett Műhely kezdeményezésünknek. Védett Műhelyünk célja, hogy megváltozott munkaképességű kollégáinkat visszajuttathassuk a munkaerőpiacra, vagy lehetővé tegyük számukra, hogy hosszútávú foglalkoztatás keretében a Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. csapatát erősítsék. A program fél tucat sikeres projekten túl anyagilag már bizonyította életképességét. De rajtunk kívül előnyt biztosít a velünk szerződő intézményeknek is, hiszen az így kivitelezett projektek kevesebb adminisztrációt, gyorsabb ügyintézést igényelnek és költséghatékonyabbak. Az előbbieken túlmenően sikerként könyvelhetjük el azt a munkavállalói lojalitást is, amelyet a műhely-tagok részéről tapasztalunk. A Védett Műhelynek azonban nem mellékesen van egy nagyon fontos, emberi hozadéka is: sokat tett és tesz a munkahelyi szemléletformálásért, azért, hogy megváltozott és nem megváltozott munkaképességű kollégáink egy elfogadóbb kollektívában dolgozhassanak egymás mellett.

HÍREK

Kezdődik az előadás!
Egy régi színház modern eleganciával…
Újraavatott sportszentély
A Puskás Aréna, a hatvanhat év után újraavatott nemzeti stadion
Határainkon túl
Tárlatvezetés a Körösvidéki Művészeti Múzeumban és…
Központosított közbeszerzés
Társaságunk ismét nyertes szállító a közponított közbeszerzésben

MEGVALÓSULT MUNKÁINK

Minden projekt egy gondolattal kezdődik. Egy vággyal, egy igénnyel. Mi pedig ezeket a gondolatokat öntjük formába. Először a tervezőasztalon, majd a valóságban. Legyen az egy sportaréna vagy egy két fős iroda átalakítása! Csak a lépték más, de a gondosság ugyanaz.

Képzelje el, a többi a mi dolgunk!

Sikerünk titka:
Partnereink elégedettsége!

Mivel érjük el?


GARZON BÚTOR Minden jog fenntartva!

RÓLUNK
A Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. irodai és más közösségi terek kialakításának szakértője. A hivatalos definíció azonban esetünkben ennél jóval többet takar. Tudj meg többet csapatunkól, fenntarthatósági törekvéseinkről, társadalmi szerepvállalásunkról és értékeinkről ami nap mint nap mozgat minket.
KAPCSOLAT