Fenntarthatóság és minőség

Fenntarthatóság és minőség

A nívó a minennapjaink része - Minőség- és környezetvédelmi politikánk

Tapasztalatból mondhatjuk: elégedett és visszatérő partnert csak kiváló munkával nyerhetünk. Cégkultúránk része a minőség iránti elkötelezettségünk, ezért hazai viszonylatban az elsők között építettük ki és újítjuk meg azóta is folyamatosan az ISO 9001:2015 szabvány szerint működő minőségirányítási rendszerünket. 

Társaságunk célja, az üzleti sikerességünk és a piaci pozíciónk további növelése, megrendelőink és a tulajdonosi kör és ezzel együtt dolgozóink elégedettségének növelése. 

A Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. vezetősége elkötelezett a társaság jövője, a minőség- és környezeti politikában megfogalmazottak alapján kitűzött céljaink megvalósítása, az integrált irányítási rendszer folyamatos fejlesztése iránt, valamint hogy az egész társaságot átfogó irányítási rendszert üzemeltesse abból a célból, hogy a kikerülő termékek és szolgáltatások a megrendelői igényeket minden tekintetben kielégítsék.A gazdasági, fizikai környezetünkben működő társaságok, és megrendelőink elvárásai elsődlegesek számunkra, melyeket a társaság minden tevékenységében a középpontba helyezünk. Megfogalmazott célunk elérésének érdekében hazai viszonylatban az elsők között építettük ki és újítjuk meg azóta is folyamatosan az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint működő minőségirányítási rendszerünket.  Ezzel segítjük elő folyamataink megfelelő és hatékony működését, fejlesztését, alapozzuk meg a helyes munkavégzést, és a tevékenységünk rendszeres ellenőrzését, valamint környezettudatos magatartásunkkal hozzájárulunk a globális környezetvédelmi problémák megoldásához.

Legfőbb célunk, hogy:

  • szolgáltatásaink, termékeink minősége mindenkor feleljen meg a megrendelőink által kinyilvánított, sőt ezen túl a meg nem határozott, de elvárható igényeinek.
  • tevékenységünket a környezetvédelem szempontjainak figyelembevételével és a környezetvédelmi előírások maradéktalan betartásával folytassuk
  • megelőzzük a környezetszennyezést a természeti erőforrásokkal való ésszerű gazdálkodás mellett

A minőséget a jelenlegi piac bővítésének, az üzleti siker elérésének egyik legcélravezetőbb és leghatásosabb eszközének tartjuk. Rendszeresen figyeljük a szervezetünk tevékenységére vonatkozó törvényi, jogszabályi változásokat. A meghatározott előírásokat maradéktalanul alkalmazzuk és betartjuk. Minőség- és környezetirányítási Integrált rendszerünk működtetése biztosítja a kereskedelmi, és a szükség estén szolgáltatásként igénybe vett szerelés, gyártási, szállítmányozási folyamatok folyamatos kontrollját minőségirányítási és környezetirányítási területen egyaránt.

Társaságunk folyamatosan figyeli és maradéktalanul alkalmazza a tevékenységünket szabályozó törvényi előírásokat, stratégiai és operatív döntései során figyelembe veszi a minőségi és a környezetvédelmi szempontokat. A kitűzött minőségi és környezeti céljaink eléréséhez biztosítjuk a szükséges anyagi erőforrásokat, munkakörnyezetet, munkatársaink folyamatos képzését szakmai, minőségirányítási és környezetirányítási területeken.

A Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. vezetése garantálja, hogy minőség- és környezeti politikáját a teljes állománya, a szolgáltatásban résztvevő szállítói megértik, elfogadják és támogatják. Gondoskodunk arról, hogy a szolgáltatást biztosító minden munkatárs a minőségért vállalt felelősséggel végezze feladatát, ismerje a minőség- és környezetirányításra vonatkozó előírásokat, a minőség javítása legyen napi feladata. Az MSZ EN ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszerünket évente vizsgáljuk felül és újítjuk meg. 

Nemcsak gazdaságossági szempontból, de környezettudatos működésünkből adódóan is fontosnak tartjuk az energiatakarékos gyártási technológiák alkalmazását, ennek érdekében modernizáltuk gyártó üzemünk gépparkját és mérsékeltük energiafelhasználását. Csökkentettük cégünk károsanyag kibocsátását, ezért raktárainkban a szállításra váró termékek mozgatását elektromos targoncákkal végezzük.

Igyekszünk kevesebb hulladékot termelni, emellett megvalósítottuk a hulladék szelektív gyűjtését, újrahasznosítását is. A környezetvédelem számunkra nem csak egy hangzatos szlogen, ezért együttműködő partnereinktől is tanúsított ISO 14001:2015 meglétét és a szabvány alapelveinek betartását várjuk el.

Környezetvédelmi politikánk és elkötelezettségünk, mely áthatja mindennapjainkat

Cégünk elkötelezett amellett, hogy tevékenységünk során folyamatosan csökkentsük környezeti lábnyomunkat és elősegítsük a fenntarthatóságot. Büszkén mutatjuk be weboldalunkon azokat az intézkedéseket, amelyeket környezeti hatásaink minimalizálása érdekében teszünk. Célunk, hogy a hulladék képződés, káros anyag kibocsátás folyamatos csökkentése mellett is maradéktalanul teljesítsük vevőink igényeit, elvárásait. Gondot fordítunk az energiatakarékosságra, az irodaszerek, takarítószerek környezettudatos kiválasztására, különös tekintettel a veszélyes hulladékok szakszerű gyűjtésére és elszállítására.

Zöld Kezdeményezéseink:

  • Energiatakarékos technológiák alkalmazása: Innovatív megoldásokat alkalmazunk energiafelhasználásunk optimalizálására, többek között LED világítást, napenergia hasznosítást és energiahatékony eszközök bevezetését.
  • Hulladékcsökkentési Programok: Következetesen dolgozunk hulladékaink minimalizálásán, újrahasznosítási programokat vezettünk be, hogy csökkentsük a lerakókra kerülő hulladék mennyiségét.
  • Zöld Beszerzés: Előnyben részesítjük azokat a beszállítókat, akik ugyanúgy elkötelezettek a fenntarthatóság mellett, mint mi. Támogatjuk a helyi gazdaságokat és az etikus forrásból származó termékek beszerzését.
  • Környezeti Tudatossági Programok: Munkatársaink részére rendszeres képzéseket biztosítunk a környezettudatos működés és a legjobb gyakorlatok megismerése érdekében.

 

Átláthatóság

Kötelezettségvállalásaink nemcsak üzleti stratégiánk részét képezik, hanem intézményi kultúránk alapkövei is. Büszkén osztjuk meg eredményeinket és terveinket minden érdekelt féllel.

Csatlakozzon Hozzánk! Hiszünk abban, hogy közösen többet érhetünk el. Örömmel várjuk partnereink, ügyfeleink és a közösség tagjainak visszajelzéseit és ötleteit, hogy hogyan lehetünk még zöldebbek. További információért, vagy ha szeretne velünk együttműködni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

A nívó a minennapjaink része - Minőség- és környezetvédelmi politikánk
A projekt a Széchenyi program keretei közt valósult meg.