Fenntarthatóság és minőség

Fenntarthatóság és minőség

A nívó A minennapjaink része

Tapasztalatból mondhatjuk: elégedett és visszatérő partnert csak kiváló munkával nyerhetünk. Cégkultúránk része a minőség iránti elkötelezettségünk, ezért hazai viszonylatban az elsők között építettük ki és újítjuk meg azóta is folyamatosan az ISO 9001:2015 szabvány szerint működő minőségirányítási rendszerünket. 

Nemcsak gazdaságossági szempontból, de környezettudatos működésünkből adódóan is fontosnak tartjuk az energiatakarékos gyártási technológiák alkalmazását, ennek érdekében modernizáltuk gyártó üzemünk gépparkját és mérsékeltük energiafelhasználását. Csökkentettük cégünk károsanyag kibocsátását, ezért raktárainkban a szállításra váró termékek mozgatását elektromos targoncákkal végezzük.

Igyekszünk kevesebb hulladékot termelni, emellett megvalósítottuk a hulladék szelektív gyűjtését, újrahasznosítását is. A környezetvédelem számunkra nem csak egy hangzatos szlogen, ezért együttműködő partnereinktől is tanúsított ISO 14001:2015 meglétét és a szabvány alapelveinek betartását várjuk el.

A nívó A minennapjaink része
A projekt a Széchenyi program keretei közt valósult meg.