Egyedi gyártás

Egyedi gyártás

Gyártás. Szolgáltatási spektrumunk harmadik pillére a gyártás. Az általunk kialakított és berendezett terek éppen attól különlegesek, hogy a széria jellegű faipari munkákban éppúgy otthon vagyunk, mint az egyedi fa- és fémbútorok előállításában.

Cégünk a székesfehérvári Garzon Bútor Cégcsoport tagjaként a cégcsoporton belüli szinergiákat optimálisan kihasználva hatékony és rugalmas gyártási kapacitást kínál  akár egyedi vagy akár nagy szériás faipari, mind fémipari megmunkálásra. Gyártott termékeink minőségét magasan képzett szakembergárdánk biztosítja. Szakértelmünk bázisa, hogy műszaki kollektívánk zöme a Nyugat-Magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Karán diplomázott, valamint projektmenedzsereink felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkeznek. 

Technológiai hátterünk, gépeink automatizáltsági foka az iparág többi szereplőjéhez képest igen magas, gyártó cégünk – a gyártóterületünk mérete, gépparkunk nagysága és teljesítménye, szakembereink létszáma okán – leginkább a közép-sorozatú gyártás esetén hatékony, de berendezéseink és kollégáink felkészültsége a kisszériás, magas minőségű és egyedi gyártmányok tervezését is lehetővé teszi. Gyártókapacitási lehetőségünk és rugalmas feladatkezelésünk a biztosítéka annak, hogy nagy volumenű bútorozási felkéréseinket is határidőre teljesítsük.

Faipari tevékenységünkön kívül a cégcsoporton belül 2018-tól már fémipari gyártókapacitásunk is megrendelőink rendelkezésére áll, így most már a fémmegmunkálási feladatokat is magas színvonalon vagyunk képesek ellátni. 

A projekt a Széchenyi program keretei közt valósult meg.