Adatvédelem

Adatvédelem

Tisztelt Partnerünk! 
 
A 2018. május 25-től érvénybe lépő, a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló Európai Uniós adatvédelmi rendeletnek (GDPR) megfelelően a továbbiakban nem küldhetünk Önnek semmilyen tájékoztató anyagot az Ön megújított hozzájárulása nélkül.
 
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Garzon Bútor Cégcsoport társaságai (A-SET Ingatlanhasznosító Kft., Garzon Bútor Kereskedelmi Kft., Garzon Bútor Zrt. és Garzon Novum Kereskedelmi Kft.) az Ön személyes adatait a törvényi előírásoknak megfelelően kezeli, és soha nem fogja azt harmadik féllel megosztani az Ön hozzájárulása nélkül.Az alábbi adatmezők kitöltésével és elküldésével (biztonsági ellenőrző kód bebillentyűzésével) elfogadom az általam elolvasott és értelmezett adatkezelési szabályzatot, hírlevél szabályzatot, cookie szabályzatot, és egyúttal hozzájárulok ahhoz, hogy az alábbiakban megadott adatok felhasználásával a Garzon Bútor Cégcsoport társaságai (A-SET Ingatlanhasznosító Kft., Garzon Bútor Kereskedelmi Kft., Garzon Bútor Zrt. és Garzon Novum Kereskedelmi Kft.) a jövőben is megkeressen marketing tartalmú elektronikus levelekkel.
 
Ha további információra van szüksége, kérem, hogy keresse társaságaink adatkezelő adatvédelmi tisztviselőjét az alábbi elérhetőségen:

dr. Kozma Gergely e.v. 52286010
E-mail: info@adatorom.hu


A Garzon Bútor Cégcsoport társaságainak vezetősége nevében szíves együttműködését köszönjük!
A projekt a Széchenyi program keretei közt valósult meg.