Adatvédelem

Adatvédelem

Tisztelt Partnerünk! 
 
A 2018. május 25-től érvénybe lépő, a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló Európai Uniós adatvédelmi rendeletnek (GDPR) megfelelően a továbbiakban nem küldhetünk Önnek semmilyen tájékoztató anyagot az Ön megújított hozzájárulása nélkül.
 Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. és a Garzon Novum Kereskedelmi Kft. az Ön személyes adatait a törvényi előírásoknak megfelelően kezeli, és soha nem fogja azt harmadik féllel megosztani az Ön hozzájárulása nélkül.Az alábbi adatmezők kitöltésével és elküldésével (biztonsági ellenőrző kód bebillentyűzésével) elfogadom az általam elolvasott és értelmezett adatkezelési szabályzatot, hírlevél szabályzatot, cookie szabályzatot, és egyúttal hozzájárulok ahhoz, hogy az alábbiakban megadott adatok felhasználásával a Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. és a Garzon Novum Kereskedelmi Kft. a jövőben is megkeressen marketing tartalmú elektronikus levelekkel.
 

Az Adatkezelő honlapján adatfeldolgozóként van jelen:

  • Websupport Magyarország Kft. tárhely szolgáltató (Székhely: 1119 Budapest, Fehérvári út 97-99., Cégjegyzékszám: 01-09-381419) A garzon.hu tárhelyszolgáltatását végzi.

Amennyiben kérdése, észrevétele vagy kérése van jelen adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatban, panaszt tenne, vagy a 10. pontban rögzített jogait szeretné gyakorolni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken:

Garzon Bútor Kereskedelmi Kft.
székhely: 8000 Székesfehérvár, Bakony utca 4.
cégjegyzék szám:
07-09-009543
adószám:
13063203-2-07

e-mail cím: garzon@garzon.hu

A Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. és Garzon Novum Kereskedelmi Kft. vezetősége nevében szíves együttműködését köszönjük!
A projekt a Széchenyi program keretei közt valósult meg.